HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     JOLIE SALON


Homepage joliesalonDespre joliesalonServicii ale joliesalon Anunturi ale joliesalon Poze ale joliesalon Video ale joliesalon Harta joliesalon


COAFOR

OFERTÃ
Inscris la domeniul Servicii infrumusetare
De cate ori te-ai uitat prin revistele de specialitate si ai vazut multe coafuri care ti-au placut, dar te-ai gandit ca nu vei gasi un salon de coafura in Constanta care sa le realizeze si mai ales sa fie pe masura buzunarului tau?

Acum este posibil la JOLIE SALON. Aici, noi acordam parului tau atentia cuvenita. Fie ca este vorba de o masca pentru revigorare, vopsit, tuns, o coafura potrivita stilului tau si chiar extensii de par, in salonul nostru de coafura ai ocazia sa-ti indepliniti toate dorintele.
Personalul nostru va fi atent la toate detaliile si cerintele tale si cu siguranta vei pleca multumita de rezultatele obtinute.
Noi vom fi alaturi de tine in cele mai frumoase momente din viata ta. Daca iti doresti o coafura speciala la nunta ta, lasa-te pe mainile noatre si vei fi incantata.
Nici domnii care cauta o frizerie nu sunt uitati. Acestia sunt invitati sa intre in salonul nostru si se vor bucura de acelasi tratament ca in cazul doamnelor si domnisoarelor.

PACHETE SPECIALE -pentru clientele fidele ale salonului!!
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist