HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     RA-RE PROD


Homepage izorareDespre izorareServicii ale izorare Anunturi ale izorare Poze ale izorare Video ale izorare Harta izorare


INSTALATIE IZOLARE ISOBLOW STANDARD PLUS

OFERTÃ
Inscris la domeniul Instalatii izolare cu fibre celulozice
Descriere Isoblow Standard Plus:
ISOblow Standard Plus este un utilaj de suflare extrem de compact, usor de deservit si totusi foarte performant. Umplerea se efectueaza deasupra clapei de umplere. Partea superioara este detasabila pentru usurarea transportului.
ISOblow Standard Plus este dotat cu o turbina in loc de doua motoare. Astfel, poate fi obtinut comparativ cu ISOblow Standard un randament considerabil mai mare.
ISOblow Standard Plus poate fi dotata fie cu o telecomanda radio ISOBlow IBFFB 2007 sau cu un cablu de comanda si deservire manuala.
ISOblow Standard Plus se livreaza cu doua roti cu furtun cat si cu un maner de transport. Astfel, avand o greutate proprie de circa 280 kg, este usor de transportat.
Cantitatea de transportare poate fi reglata in 2 feluri: odata cu ajutorul unui comutator reglabil (setare grosiera) si odata prin viteza ecluzei (setare fina).
Acest lucru permite o cantitate de transportare uniforma chiar in cazul unor pasaje inguste cum ar fi duza sau furtune mici.
Tags: IsoBlow Standard Plus
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist