HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     INTERCERAM


Homepage interceramDespre interceramServicii ale interceram Anunturi ale interceram Poze ale interceram Video ale interceram Harta interceramDescrierea INTERCERAM


SC Interceram SRL comercializează materii prime pentru industria silicaților și dierite tipuri de materiale refractare. Este în proprietatea firmelor Interkeram și Dualinvest, ambele firme cu sediul în Ungaria. Interkeram KFT s-a inființat în anul 1990, în prezent a devenit o firmă cu o performanță remarcabilă din ramura industriei silicaților pe piața internă (Ungaria) și cu extindere în România și Slovacia, datorită activității precise,a livrării rapide și a competenței technice a celor 20 colegi de munca. Firma Dualinvest KFT s-a înființat în 1997 cu scopul de a comercializa pe piața Europei de est materiale refractare, în general alcătuite din fibră ceramică.

Activitatea noastră se concentrează în primul rînd pe ramura industriei ceramicii,emailului și a sticlei. Pe lîngă producătorii de porțelan,ceramica,faianța și a cahlelor pentru sobe de teracotă acordăm o atenție cuvenită partenerilor cu cerințe specială,astfel fabricanții de ceramica industrială, mici meseriași, artiști și instituții. Reprezenăm oficial produsele firmelor cu renume european: ca Imerys Tableware Deutschland,Goerg & Schneider, Nabertherm respectiv Ferro. Pe lîngă produsele furnizorilor principali pe paleta ofertei noastre sunt și produse de fabricație proprie, ca mase ceramice și glazuri. În laboratorul technologic propriu bine dotat avem posibilitatea de a executa probe de aplcație și controlul calitativ a produselor.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist