HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     INTERAGRO


Homepage interagroDespre interagroServicii ale interagro Anunturi ale interagro Poze ale interagro Video ale interagro Harta interagroDescrierea INTERAGRO


S.C. InterAgro S.A. este o companie privata cu capital mixt romano - britanic, infiintata in anul 1994, ce are ca principale domenii de activitate cultura cerealelor si a plantelor tehnice si comertul exterior, indeosebi exportul de ingrasaminte chimice pentru agricultura. Comertul exterior ca obiect de activitate a fost preluat de S.C. InterAgro S.A. de la actionarul majoritar, compania mama S.C. Interaction S.R.L., companie privata cu capital mixt romano-britanic, infiintata ?n anul 1991.

Performantele inregistrate in perioada 1994 - 1997, ani in care mediul economic si financiar din Romania a fost dominat de probleme complexe si dificile, au contribuit la revizuirea politicii de firma si aplicarea la nivelul companiei a unei politici de integrare pe verticala, de transformare a companiei intr-un grup de firme, in care sa se favorizeze activitatile productive ?n lant.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist