HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     IMMUNOCAL


Homepage immunocalDespre immunocalServicii ale immunocal Anunturi ale immunocal Poze ale immunocal Video ale immunocal Harta immunocal


IMMUNOCAL PENTRU PIELE

OFERTĂ
Inscris la domeniul Afectiuni dermatologice
Immunocal este foarte eficient in afectiunile dermatologice, fiind un produs care conține câteva proteine diferite cu proprietăți structurale și funcționale speciale, împreună oferind o combinație de importante beneficii pentru sănătate.

Denumirea Immunocal se referă la efectele sale asupra funcțiilor imunitare. Afirmația care atestă că Immunocal este eficace în menținerea unui sistem imunitar puternic a fost oficial aprobată de Health Canada.

Stim că medicina modernă este încă relativ neputincioasă în fața unor epidemii virale cum ar fi HIV, SARS sau a virusului gripei. În vremuri de globalizare și de creștere a activităților și a călătoriilor la nivel internațional, este doar o chestiune de timp ca o nouă epidemie să se răspândească în întreaga lume și să ajungă în cele din urmă în America de Nord. În plus, indiferent de aceste amenințări globale, fiecare dintre noi se confruntă cu un baraj constant de răceli și gripe. Întrebarea decisiva este dacă virușii întâlniți pentru prima data vor fi eliminați de către sistemul nostru imunitar sau vor rămâne și se vor manifesta sub forma unei boli. Acest lucru decisiv depinde de puterea sistemului nostru imunitar, indiferent dacă acest moment este într-un viitor apropiat sau mai îndepărtat. Cineva care ia Immunocal în fiecare zi este cel mai bine pregătit pentru acest moment.

Efectul produsului Immunocal asupra sistemului imunitar este în principal mediat de conținutul său ridicat de cisteină. Cisteina este un precursorul al glutationului, care joacă un rol-cheie în funcționarea sistemului imunitar. El este de asemeni foarte important în proliferarea limfocitelor, celule care mediază răspunsuri imune specifice. Concentrațiile de cisteină și de glutation sunt strâns legate de un puternic și progresiv declin legat de îmbătrânire, care începe la vârsta de 30 de ani. Prin urmare, persoanele mai în vârstă vor simți mult mai pronunțat beneficiile consumului de Immunocal. Adulții tineri sănătoși au de obicei, niveluri adecvate de cisteină și glutation dar, ocazional, și aceștia experimentează episoade cu niveluri scăzute de glutation. Aceste episoade sunt posibil determinate de infecții virale neobservate, fără simptome, ceea ce face chiar și aceste persoane de altfel puternice, să fie vulnerabile în fața infecțiilor ulterioare, întrucăt nivelul lor redus de glutation compromite sistemul imunitar. Astfel, adulții tineri sănătoși de obicei își dau seama de beneficiile consumului de Immunocal numai după perioade mai lungi de timp.

Prin sprijinirea biosintezei glutationului, Immunocal sporește de asemenea funcția de detoxifiere a organismului. Fără să ne dăm seama, suntem în mod constant expuși la toxinele din mediul înconjurător, cum ar fi metalele grele din alimentele de calitate inferioară, aerul tot mai poluat pe care îl respirăm sau apa pe care o bem. Corpul este, prin urmare, în mod constant angajat în importanta sarcină de a elimina astfel de toxine. Unul dintre cele mai importante mecanisme de detoxifiere implică glutationul, care se leagă de anumite toxine și formează un complex solubil în apă, care este în cele din urmă excretat în urină sau bilă ca și deșeu. În cazuri extreme, cum ar fi în caz de otrăvire cu doze excesive de anumite medicamente, acest proces epuizează sever nivelurile de glutation din ficat și poate duce la punerea vieții în pericol. Acești pacienți sunt de obicei tratați și salvați de un medicament pe bază de glutation, pentru a reface rezerva de glutation și pentru detoxifierea victimei.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist