HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Hygienic Expert


Homepage hygienicDespre hygienicServicii ale hygienic Anunturi ale hygienic Poze ale hygienic Video ale hygienic Harta hygienicDescrierea Hygienic Expert


Compania Hygienic Expert srl este prezenta in Romania de peste 5 ani din dorinta de a oferi confort si igiena utilizatorilor profesionali din diverse domenii.
Inca de la infiintare, obiectivul nostru a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului si de a creste satisfactia acestuia. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, in final, sa prezentam servicii de cea mai buna calitate.
Oferta noastra inlcude o gama larga de solutii de igiena profesionala destinate companiilor din toate sectoarele de activitate. Firma noastra comercializeaza uscatoare de maini, dispensere hartie, dozatoare sapun lichid,prosoape si role hartie, role hartie industriala, produse unica folosinta, odorizante profesionale, cosuri de exterior si interior, echipamente speciale de inox (chiuvete, scaune WC cu bazin, cazi, pisoare), echipante de curatenie (carucioare cu una sau doua galeti, lavete, mopuri profesionale, bare de aluminiu, etc).
Cu aceste produse ne adresam firmelor de curatenie, cabinetelor medicale si de infrumusetare, spatiilor comerciale si de birouri, industriei alimentare, industriei auto, hotelurilor si restaurantelor si alte domenii.

In prezent, Hygienic Expert se prezinta ca o companie solida si un partener de incredere pentru colaboratorii sai.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist