HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     HELCO


Homepage helcoDespre helcoServicii ale helco Anunturi ale helco Poze ale helco Video ale helco Harta helco


DIVIZOR CHIFLE SPA

OFERTÃ
Inscris la domeniul Echipamente patiserie
Descriere Divizor Chifle Spa:
O masina de conceptie moderna, pentru divizarea si rotunjirea pastei in cateva secunde fara a-i afecta proprietatile. Adecvata pentru productia chiflelor si a altor produse care necesita rotunjire, cu ajutorul unui sistem ce imita miscarea mainii umane cu o tratare fina a aluatului.

Capac din fonta. Lame din otel inox 18/10, placile de formare din policarbonat alimentar de rezistenta mare, structura din otel electro-sudata satinata, reglare cursa in functie de gramaj.

Taierea este efectuata de catre o coroana din lame de otel care este coborata manual la variantele manuale cu ajutorul unei parghii pozitionata deasupra masinii. La celelalte coborarea este automata.

Presarea si taierea sunt automate la toate variantele. Rotunjirea este automata datorita miscarilor oscilatorii a placii speciale cu forme rotunde, controlata de catre parghia pozitionata in fata masinii.

Inaltimea camerei de rotunjire poate fi reglata pentru diferite dimensiuni ale diviziunilor cu ajutorul scalei gradate de pe partea superioara a masinii. Inclinarea capului superior permite o curatare extrem de facila.

Sistemul de antrenare a placii oscilatoare se afla in baie de ulei. Transmisie cu curea.
Tags: Divizor Chifle SPA
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist