HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     GIMAR SERPICO


Homepage gimarserpicoDespre gimarserpicoServicii ale gimarserpico Anunturi ale gimarserpico Poze ale gimarserpico Video ale gimarserpico Harta gimarserpicoDescrierea GIMAR SERPICO


Participarea cu stand propriu la SALONUL AUTO BUCURESTI si EXPOTRANS LOGISTICA a facilitat contactul si colaborarea cu producatorii si importatorii din domeniul auto.

GIMAR SERPICO SRL furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale P.S.I., inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD, Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti, Bucharest Business Park, Citroen, Porsche etc. Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu.

La cerere, asiguram consultanta pentru dotarea cu mijloace de prima interventie in conformitate cu Normele generale de prevenire si stingere a incendiilor.
Asiguram, prin societatea noastra autorizata-GIMAR STINGSERV SRL- verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelor de incendiu de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale.

Societatea noastra comercializeaza gama completa de produse omologate de Registrul Auto Roman, pentru siguranta rutiera, necesare dotarii auovehiculelor de toate tipurile.

In anul 2006, societatea noastra a obtinut certificarea ISO 9001:2000 a sistemului de management al calitatii AJA 06/10100 din partea prestigioasei organizatii AJA REGISTRARS-UKAS din Anglia.

GIMAR SERPICO SRL si-a castigat si face eforturi pentru mentinerea increderii clientilor prin seriozitate si preocupare permanenta pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite acestora.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist