HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     GELUVAL STOR


Homepage geluvalstorDespre geluvalstorServicii ale geluvalstor Anunturi ale geluvalstor Poze ale geluvalstor Video ale geluvalstor Harta geluvalstorDescrierea GELUVAL STOR


GELUVAL STOR ofera produse si servicii din urmatoarele domenii:
- Tamplarie PVC
- Mobila
- Constructii Civile

Notiunea noastra despre afaceri se identifica prin relatiile de parteneriat pe termen lung pe care le-am construit cu furnizorii si clientii nostri prin seriozitate, responsabilitate si orientare spre performanta. Facem eforturi continue pe care le directionam spre satisfacerea in cele mai bune conditii a cerintelor acestora si spre cresterea calitativa a produselor si serviciilor noastre.

Venim in intampinarea tuturor categoriilor de clienti, identificand cerintele acestora si avand posibilitatea de a le oferi o gama variata de produse si servicii de inalta calitate. Comunicarea permanenta dintre reprezentantii nostri si beneficiari duce la cunoasterea nevoilor acestora astfel incat sa le putem oferi solutia optima punandu-ne la dispozitia lor.

Din 2004 pe piata din Romania, imbinam tineretea cu experienta, si dinamismul cu profesionalismul pentru a avea succes si pentru a multumi partenerii si clientii nostri. Managementul companiei detine o baza solida a know how-ului prin prisma experientei de 9 ani dobandita pe pietele din Grecia si Cipru dovedind capabilitate si oferind o viziune valoroasa asupra trend-urilor si dezvoltarii continue ce influenteaza activitatea companiei cat si a partenerilor si clientilor nostri. Beneficiem de aportul unui personal calificat ce participa in mod regulat la sesiuni de training fiind la curent cu noutatile tehnologice si cerintele pietei pentru a ne putea deschide spre partenerii si clientii nostri.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist