HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     FREON TRADING


Homepage freontradingDespre freontradingServicii ale freontrading Anunturi ale freontrading Poze ale freontrading Video ale freontrading Harta freontradingDescrierea FREON TRADING


Infiintarea in anul 1994 , luna decembrie a venit ca o continuare fireasca a activitatii principalului actionar domnul Ion Constantin in domeniul prestarii de servicii pentru aparatura electro-casnica . Celalalt actionar domnul Nicolae Paunescu a fost de acord ca exploatand pregatirea si experienta acumulata de domnul Constantin va fi posibil sa se desfasoare o activitate profitabila care in final va conduce la o dezvoltare economica si profesionala a acestei intreprinderi.
Odata cu aparitia pe piata a aparatelor de climatizare a aparut si solicitarea tot mai extinsa pentru montarea acestor aparate .Societatea noastra a hotarat sa ofere si aceste servicii si ca atare a inceput dotarea cu mijloacele necesare si angajarea de personal calificat o data cu respecializarea celui existent . Astfel au fost achizitionate autoturisme cu o capacitate mai mare de transport , unelte si scule specifice si materialele necesare . In mod firesc a aparut si necesitatea inchirierii unui spatiu destinat depozitarii si organizarii activitatii . In acest moment a aparut oportunitatea de a inchiria unul din spatiile aferente Pietei 13 Septembrie , de pe strada Antiaeriana nr. 4-6 . Acest spatiu a fost reimpartit astfel incat sa se poata organiza un mic depozit , sala de mese pentru personal , baie , si alte dependinte . Au mai fost necesare si alte lucrari cum ar fi: racordarea la conducta de gaze in vederea realizarii instalatiei de incalzire , racordarea la apa si canal etc.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist