HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     FORD CSD


Homepage fordcsdDespre fordcsdServicii ale fordcsd Anunturi ale fordcsd Poze ale fordcsd Video ale fordcsd Harta fordcsdDescrierea FORD CSD


DE CE NOI?
Pentru ca oferim servicii specializate si complete autovehiculelor marca Ford cu masa totala autorizata de pana la 3,5 tone, la cele mai inalte standarde de calitate:

- Folosim numai piese de schimb si accesorii de origine;
- Dotarile noastre sunt ultramoderne la nivelul anului 2010;
- Personalul nostru beneficiaza de experienta si calificare in service-ul autovehiculelor de inalta tehnologie si aceasta reprezinta un alt avantaj pus la dispozitia dumneavoastra;
- Realizam toata gama de operatiuni specifice activitatii de service: revizii, garantii, ITP, tuning, etc.


ATELIERUL DE MECANICA
Atelierul de mecanica este dotat cu o gama de SDV-uri care ne permit atat diagnosticarea cat si remedierea defectiunilor autovehiculelor Ford.
Standul de Geometrie permite specialistilor nostri sa realizeze verificarile si toate reglajele necesare aducerii in parametri optimi ai autovehiculelor dumneavoastra.
Buna dotare a service-ului ne permite mentenanta sistemului de climatizare al autovehiculelor si remedierea tuturor neconformitatilor pentru crearea unui climat confortabil pe timplu arsitelor de vara.
Atelierul dispune si de o aparatura de prevenire a colmatarii injectoarelor, aceasta activitate realizandu-se direct pe autovehicul fara a mai fi necesara demontarea acestora.

ATELIERUL ELECTRIC
Ca urmare a vitezei de dezvoltare si implementare a sistemelor electronice integrate am simtit nevoia de retehnologizare a atelierului cu instrumente capabile sa exploateze la maximum resursele de auto-diagnoza oferite de producatorii de autovehicule.
Aceasta functie, de auto-diagnoza face posibila efectuarea de testari directe a componentelor periferice ale oricarui sistem electronic al autovehiculului astfel: (INJECTIE, ABS, ESP, EBV, MSR) oferind solutii simple pentru cele mai complexe disfunctii.
Plecand de la simptomele remarcate de utilizator, sistemul software de diagnoza identifica rapid si eficient cauza disfunctionalitatii autovehiculului, astfel timpii de imobilizare in atelierul de service fiind practic redusi cu pana la 50%.

ATELIERUL DE TINICHIGERIE
Remedierea tuturor daunelor de caroserie este sustinuta de CSD Universal Grup printru-un program de decontare directa cu marii asiguratori de pe piata romaneasca, fara o implicare a dumneavoastra din punct de vedere financiar.
Preocupati activ de imbunatatirea serviciilor, am investit intr-un modern dispozitiv hidraulic pentru redresarea caroseriei (Autorobot-ul) care va poate readuce la forma initiala caroseria autovehiculului in cazul unei grave avarii.

ATELIERUL DE VOPSITORIE
Atelierul de vopsitorie este dotat cu o cabina de vopsitorie ultramoderna si cuptor de uscare, cele doua statii duble de pregatire elimina praful si alti factori externi din procesul de vopsire asigurandu-ne astfel o calitate superioara a tuturor lucrarilor.
Tehnologia de vopsire pe baza de apa intruneste toate conditiile de mediu impuse de standardele europene in vigoare, fiind una dintre cele mai performante din industria de profil.

STATIA ITP
Statia ITP beneficiaza de acreditarea RAR si este dotata cu cele mai noi aparate de testare ce asigura verificarea autovehiculului dumneavoastra din punct de vedere tehnic, pentru a intruni cele mai exigente norme privind siguranta dumneavoastra in trafic si normele de poluare admise.

TUNING SPECIALIZAT
Ca o noutate serviciul de TUNING va poate crea o imagine unica, conturand personalitatea dumneavoastra si a autovehiculului pe care il conduceti.

Conform Autorizatiei Registrului Auto Roman, putem efectua reparatii la caroserii pe langa marca Ford si pentru marcile Audi, Volkswagen, Opel, Renault, Peugeot, Chevrolet, Skoda, Seat.

Dorim ca serviciile noastre sa rezolve problemele dumneavoastra!
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist