HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     FIDES


Homepage fidesDespre fidesServicii ale fides Anunturi ale fides Poze ale fides Video ale fides Harta fides


CURSURI PENTRU CERTIFICARI INTERNATIONALE

OFERTÃ
Inscris la domeniul Certificari
Descriere Cursuri pentru certificari internationale:
Limbile de mare circulatie in Uniunea Europeana si in lume (engleza, franceza, spaniola, germana, italiana) beneficiaza in tara de origine de un sistem de evaluare precis exprimat prin certificate cu recunoastere internationala.
Certificatele astfel obtinute servesc la obtinerea unui loc de munca in strainatate sau intr-o companie straina sau mixta, la inscrierea la universitati sau cursuri in strainatate, ca auxiliar in obtinerea licentei la o universitate romaneasca etc.
Certificatele se elibereaza de universitati abilitate din tarile respective, in urma unor examene periodice, identice pe tot globul, concepute si evaluate la acele universitati dar organizate de institutele culturale din Romania ale tarilor in cauza.

Cursurile de pregatire organizate la FIDES in vederea sustinerii acestor examene urmaresc atat perfectionarea cunostintelor de limba cat si deprinderea cu metodologia si tehnica specifica fiecarui examen in parte. Mentionam ca pentru un bun rezultat la asemenea examene este imperios necesara familiarizarea cu respectiva metodologie si tehnica.

Cursurile folosesc metodologii si materiale (manuale, exercitii, teste) de ultima ora, publicate in strainatate si concepute exact pentru pregatirea examenului respectiv.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist