HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Farmec


Homepage farmecDespre farmecServicii ale farmec Anunturi ale farmec Poze ale farmec Video ale farmec Harta farmecDescrierea Farmec


Ca si curentele artistice, frumusetea isii schimba regulile de la un secol la altul, sau chiar mai des. De aceea, noi, care avem 120 de ani de traditie, ne-am zis Farmec. Farmecul este mai mult decat frumuse?e: nu cunoaste reguli, nu il poti defini, este un alt cuvant pentru fascinatia pe care o aduce un zambet, o privire plina de incredere, o voce calda, o culoare care itii lumineaza ochii. Poti fi fermecatoare fiind tu insati, fara sa intri in tiparele frumusetii de azi sau de maine.

Cand am creat produsele Farmec, nu ne-am gandit la reguli, la cum sa ai buze mai pline, pielea mai inchisa la culoare si simetrii perfecte, ne-am gandit la tine si la frumusetea ta naturala. Am ales sa iti aratam ca esti frumoasa si sa punem in valoare acele mici detalii care te fac diferita de toate celelalte femei. De aceea, vei regasi in produsele noastre ingrediente care iti vor dezvalui personalitatea, care adauga lumina, culoare si contrast trasaturilor tale.

Principiile active pe care le folosim provin in mare parte din natura: fructe care sunt bune si la frumusete, nu doar la gust, plante medicinale autohtone pe care nu credeai ca le vei gasi decat in ceaiuri, dar care iti regenereaza tenul si parul, argila din munti, care n-ar fi fost decat pamant, daca nu am fi aflat ce minuni poate face. Acestora li se adauga ingrediente sintetice de ultima ora, pe care specialistii nostri le testeaza si le combina in asa fel incat sa primesti tot ce e mai bun pentru frumusetea si sanatatea ta.

Credem ca frumusetea inseamna sanatate, ca fardurile nu pot face tenul si ochii sa straluceasca cand nu te simti bine in pielea ta si nu ai grija de tine. Produsele Farmec sunt testate dermatologic, pentru a obtine o cat mai buna compatibilitate cu pielea si pentru a le verifica eficacitatea, iar ingredientele utilizate sunt nemodificate genetic, respectand normele actuale din industria cosmetica. Pentru ca ne preocupa sanatatea ta, investim in cercetare si realizam produsele care ajung la tine dupa retete originale, pe care le dezvoltam si le testam in laboratoarele proprii, ceea ce de multe ori inseamna cativa ani de munca, pana cand ajungem la rezultatele dorite.

Te invitam sa incerci Farmec si sa iti descoperi individualitatea si farmecul natural, sa spui nu frumusetii de vitrina si frumusetii impersonale. Sa alegi, alaturi de noi, sa fii frumoasa pentru ca esti tu, femeia cu farmec. Iti putem spune, de pe acum, ca rezultatul te va surprinde.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist