HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Enol Grup Vaslui


Homepage enol-vasluiDespre enol-vasluiServicii ale enol-vaslui Anunturi ale enol-vaslui Poze ale enol-vaslui Video ale enol-vaslui Harta enol-vasluiDescrierea Enol Grup Vaslui


Societatea comerciala ENOL GRUP SA a luat fiinta in august 2004 devenind in scurt timp un important furnizor in cadrul pietei concurentiale de energie electrica. Un factor imporant in dezvoltarea firmei a fost efortul de impunere si mentinere a standardului de calitate SR EN ISO 9001:2001 inca de la inceput.

Caracterizata prin dinamism, initiativa, experienta si competenta tehnica, SC ENOL GRUP SA si-a organizat activitatea Centrului de Management Energetic implementand o structura adecvata de hard si soft, precum si un sistem de comunicatii pentru preluarea si managementul datelor de masurare a energiei electrice.

Un impediment major in calea utilizarii energiei \"verzi\" este tehnologia actuala bazata pe combustibili fosili, poluanti.

Consecventa principiului de evolutie, apare ENOL GRUP - SUCURSALA VASLUI, prima fabrica din Romania care produce panouri compozite aluminiu - plastic, sub marca LUXBOND. Investitia este una green-field in zona industriala a Vasluiului.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist