HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     EDITRONIC INTER


Homepage editronicinternaDespre editronicinternaServicii ale editronicinterna Anunturi ale editronicinterna Poze ale editronicinterna Video ale editronicinterna Harta editronicinternaDescrierea EDITRONIC INTER


Infiintata in anul 1993 cu capital integral autohton, este una dintre cele mai cunoscute firme de import, distributie si service aparatura medicala radiologica. La aceasta ora, firma noastra activeaza ca distribuitor si/sau dealer de service in Romania pentru produsele urmatoarelor companii producatoare:
In premiera absoluta pentru Romania, EDITRONIC a avut initiativa si a finalizat procedura - extrem de laborioasa si de costisitoare - privind omologarea unor noi tipuri de tuburi cu raze X, echivalente cu tuburile marca TUR (tipurile DR 124, 125, 150). Astfel, in anul 1996 s-a reusit omologarea tuburilor Roentgen produse de firma Comet (Elvetia) - lider european in materie pina in anul 2002 iar incepind cu anul 2003 s-a finalizat omologarea tuburilor produse de firma I.A.E (Italia) - unicul producator actual din Europa. Aceste tuburi, cu performante net superioare, sunt printer cele mai convenabile ca raport calitate/pret. Precizam ca pentru toate tipurile de tuburi Roentgen detinem autorizatia C.N.C.A.N., iar in perioada 1996 - 2003 firma noastra a montat peste 100 de tuburi cu raze X in unitati sanitare din aproape toate judetele tarii.
O alta reusita notabila a firmei se refera la amplificatoarele de imagine, care din pacate lipsesc din dotarea multor unitati sanitare. EDITRONIC a reusit in 1998 adaptarea si autorizarea amplificatorului de imagine cu lant TV produse de firma MEDICOR (Ungaria) pe echipamentele de diagnostic Roentgen tip ELTEX 400 si EDR 750. Aceasta permite ridicarea calitatii investigatiei prin afisarea imaginii pe monitor, memorarea ultimei imagini (functia LIH = Last Image Hold) si eventual procesarea digitala si arhivarea imaginilor. Reducerea dozei de radiatie atat pentru medic, cat si pentru pacient este in concordanta cu recomandarile O.M.S. si ale C.N.C.A.N., iar aparatele fara amplificator de imagine nu vor mai fi reautorizate in vederea functionarii incepind cu anul 2005.
Ca urmare a acestor eforturi, firma detine la aceasta ora un parc de peste 100 de aparate, vandute direct sau de catre parteneri integratori ca urmare a unor licitatii organizate de Ministerul Sanatatii/Directiile Sanitare Judetene, Ministerul Transporturilor si Ministerul Justitiei sau direct de catre unitatile sanitare, pentru care efectueaza operatiuni de intretinere si service in perioada de garantie si post garantie.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist