HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     DUPLICOM GRUP


Homepage duplicomDespre duplicomServicii ale duplicom Anunturi ale duplicom Poze ale duplicom Video ale duplicom Harta duplicom


PLAN DE AFACERI PENTRU PENSIUNE TURISTICA

OFERTÃ
Inscris la domeniul Consultanta agricultura
Avantajele pensiunii turistice
- Segmentul de piata vizat este in continua expansiune. Numarul turistilor straini si romani, care prefera tihna si atmosfera rustica a unei pensiuni agroturistice agitatiei si ambiantei costisitoare a hotelurilor, cunoaste o crestere exponentiala.
- Activitatile cu profil turistic se bucura de un real sprijin financiar prin Programul National de Dezvoltare Rurala care va pune la dispozitie fonduri europene nerambursabile pentru ca dvs. sa puteti construi o afacere mai mult decat profitabila. Nu sunt de neglijat nici conditiile de creditare avantajoase oferite de banci pentru acest tip de obiectiv. Trebuie numai sa doriti!
- Afacerea poate deveni foarte rentabila pentru dvs. in scurt timp daca valorificati de la bun inceput toate resursele de care dispuneti: spatiul locativ adecvat (sau care poate fi imbunatatit cu eforturi financiare reduse); produsele obtinute in propria gospodarie. Puteti oferi un loc de munca oricarui membru al familiei si este de la sine inteles ca aportul fiecaruia se va face simtit, iar economia realizata va fi pe masura.
Elaboram plan de afaceri pentru pensiuni turistice.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist