HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     DUO DENT


Homepage duodentDespre duodentServicii ale duodent Anunturi ale duodent Poze ale duodent Video ale duodent Harta duodentDescrierea DUO DENT


Cabinetul stomatologic Duo Dent a fost infiintat in anul 2003, din dorinta de a schimba un pic conceptul de ? Stomatologie ?.

Astfel am reusit sa combinam profesionalismul cu starea de buna dispozitie a pacientilor nostrii. Putem garanta tratamente fara durere la cele mai inalte standarde si lucrari protetice de prima clasa.

Datorita axperientei capatate de-a lungul timpului (incepind cu anul 1997), am reusit sa ridicam laboratorul de tehnica dentara la cele mai inalte standarde, venind astfel in intampinarea exigentelor tuturor clientilor si colaboratorilor. Tinand pasul atat cu noutatile tehnice in domeniu, cat si cu calitatea occidentala, am devenit un laborataor competent executand lucrari protetice din cele mai diverse si de orice dificultate.

Va oferim siguranta prin materialele si instrumentele de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare atent verificate. Prin faptul ca am dezvoltat in cadrul aceluiasi spatiu laboratorul dentar, radiologia si cabinetul stomatologic, clienti si colaboratorii nostri sunt beneficiarii directi ai acestor avantaje prin economia de timp, de stres si (nu in cele din urma) de bani, pe care o realizeaza.

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul stomatologiei, proteticii, radiologiei dentare, dar si in lucrul cu oamenii.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist