HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     DUALIS


Homepage dualisDespre dualisServicii ale dualis Anunturi ale dualis Poze ale dualis Video ale dualis Harta dualisDescrierea DUALIS


Compania Sc Dualis Srl va pune la dispozitie servicii de calitate in constructie seminee cu tehnlogie austriaca din samota si germana, focare captusite cu samota, cu inchidere ermetica a usilor pentru pastrarea caldurii, avand si sistem de autocuratire a sticlei, ecologice si cu rata lunga de mentinere a caldurii, seminee autentice si unicate, orice model.

Mod de functionare, diferit de celelalte sisteme, aceste seminee emana caldura prin radiatie termica la fel ca soarele. Astfel creaza in incapere un climat relaxant si sanatos.

Aceste seminee sunt adaptabile oricarui spatiu, chiar cu posibilitate de a incalzi mai multe incaperi in acelasi timp.

Puteti alege cele mai deosebite modele, in stil rustic, clasic sau cel modern.
Modelul depinde doar de fantezia dumneavoastra. noi va concretizam visele.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

Principala preocupare a companiei Sc Dualis Srl este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist