HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     DHN


Homepage dhnDespre dhnServicii ale dhn Anunturi ale dhn Poze ale dhn Video ale dhn Harta dhnDescrierea DHN


Istoricul activitatii firmei cuprinde cumulativ, 3 date importante:
-decembrie 1999 - importator, distribuitor si montator de mocheta role, dale si linoleum-PVC;
-ianuarie 2001 - producator de jaluzele verticale textile;
-mai 2004 - distribuitor autorizat si montator de tamplarie PVC si aluminiu.
In 1999, la sfarsit de mileniu, doi oameni cu experienta in importul si distributia de MOCHETA si LINOLEUM-PVC fondau in Bucuresti o companie care voia sa asigure si servicii de instalare profesionala pentru produsele importate.
In scurt timp, DHN - Floor Coverings a devenit un nume apreciat si cautat pe piata proiectelor din domeniile: MOCHETA, PARDOSELI PVC si ulterior, JALUZELE, ROLETE, STORURI.
Preocuparea continua pentru satisfacerea nevoilor clientilor a dus la adancirea specializarii, de exemplu spre importul de MOCHETA-DALE, MOCHETA-PERSONALIZATA, pardoseli profesionale din PVC dar si la extinderea spre domeniul complementar al PROTECTIEI SOLARE prin productia de sisteme din tesaturi textile si a distributiei si montajului de TAMPLARIE PVC-AL la cele mai competitive preturi de pe piata romaneasca.
Productia si montajul de JALUZELE a aparut in mod natural, ca raspuns la cererea existenta pe piata.
La inceputul anului 2001 DHN devine producator de JALUZELE VERTICALE si ofera un pachet foarte atractiv de produse complementare.
Indiferent de marimea sau valoarea proiectelor contractate, fie ca subcontractor in constructii, fie ca furnizor de materiale si servicii catre beneficiarul final, DHN isi face in mod exemplar datoria fata de clienti si parteneri de afaceri, in spiritul servirii exemplare si al continuitatii.
Incepand cu luna mai a anului 2004, DHN devine distribuitor autorizat pentru TAMPLARIE-PVC REHAU, ulterior instaland si TAMPLARIA DIN ALUMINIU marca ALUMIL, produsa la inalte standarde de calitate.
Instruirea si calificarea profesionala a angajatilor a devenit o preocupare continua a firmei, odata cu cresterea complexitatii lucrarilor executate. Obiectivele indeplinite, portofoliul de clienti multumiti, ne indreptatesc sa tindem catre o certa dezvoltare viitoare.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist