HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Chinese Shaolin Kung Fu


Homepage cursuri-autoaparareDespre cursuri-autoaparareServicii ale cursuri-autoaparare Anunturi ale cursuri-autoaparare Poze ale cursuri-autoaparare Video ale cursuri-autoaparare Harta cursuri-autoaparareDescrierea Chinese Shaolin Kung Fu


Asociația Sportivă Club « Chinese Shaolin Kung-Fu », membru al Fererației Române de Arte Marțiale, Departamentul Wushu Kung-Fu din anul 2002, a fost înființată de către Antrenorul Bogdan Alexandru Todiriță (4 Duan Wushu Kung-Fu, 3 Cieh Wing Chun), care este totodată instructor sportiv militar, brevetat parașutist, șef de scufundări, alpinist și antrenor de fotbal.
Wushu Kung-Fu provine din tradiția călugărilor budiști din mậnăstirea Shaolin și oferă elevilor ce îl practică o educare a unității inimă-minte-corp, în exerciții ale celebrelor poziții Shaolin preluate din mișcările naturii si ale animalelor. Antrenamentul nostru alternează exercițiile de energie cu exercițiile de rezistență. Se învață tehnici de auto-aparare, diverse procedee exersate individual și în grupuri de 2 sau mai multi cursanți. Exercitiile se desfășoară în prezența antrenorului și a instructorilor de sală, în ședințe scurte sau exerciții pentru acasă ce nu necesită efort de performanță decât pentru cei ce doresc acest lucru după o perioadă de antrenament.
Copiii își întăresc organismul și își dezvoltă sistemul psihic, învață să se disciplineze, să își ridice nivelul de reacție și control în situațiile neașteptate ce pot apărea sau în situațiile cu grad de risc. Elevii noștri învață să se miște flexibil și totodată cu încredere, învață să depășească starile de timiditate sau delăsare, descoperă mai bine propriu potential și felul în care acest potențial poate fi crescut și manifestat prin interacțiunea cu o echipă și cu un antrenor.
Totodată, clubul nostru beneficiază de prezența antrenorului Adrian Sârbu, 7 ani consecutiv campion național de Tai Chi. Elevii noștri alternează deci Wushu Kung Fu cu ședinte de Tai Chi – baza tuturor miscărilor și a întregii filosofii a artelor martiale. Se predau la noi stilurile Yang și Chen, în mai multe forme: cu mâna liberă, sabie, baston lung, împingerea mâinilor cu partener, aplicații marțiale ale formelor, autoapărare, secvențe individuale.
Clubul nostru numără 1 campion național Wushu Kung-Fu, 2 vice-campioane, 1 campion național Tai Chi, mai multe medalii de argint și bronz la campionate Juniori și Seniori Wushu Kung-Fu.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist