APA DE BOSWELLIA 200 ML ENCENS
49 RON
UN HIDROLAT CU TOTUL SI CU TOTUL SPECIAL! Cu virtutile unui ulei esential si blandetea unei ape florale,apa de boswellia poate fi folosita fara precautii si rezerve.Boswellia este un arbust cu flori albe, mici si delicate care creste in Somalia si in sudul Peninsulei Arabice si din al carui trunchi se recolteaza o rasina speciala numita Olibanum.Foarte parfumata, considerata esenta sacra, este probabil rasina cea mai cunoscuta in lume si folosita inca din antichitate in Egipt si Mesopotamia pentru meditatie si in ritualurile sacre.Pentru proprietatile sale iesite din comun este folosita in cosmetica, pentru tratarea anumitor afectiuni, pentru relaxare, crearea unei atmosfere Zen, meditatie si elevare spirituala.Aceleasi minunate proprietati le regasim si in apa de Boswellia.
COSMETICA
Proprietati
•Regeneranta si stimulanta, utilizata in masca sau in crema zilnica are efect instantaneu de lifting si antirid
•Efect inviorator si racoritor in perioadele de canicula, cu umiditate ridicata
•Racoritoare si purifianta, favorizeaza cicatrizarea plagilor infectate, supurante
•Foarte parfumata, in combinatie cu apa de Santal, da produselor cosmetice masculine o nota calda, profunda orientala.
Pentru mai multe informatii si comenzi accesati: www.cosmetica-bio.ro
Pentru oferta profesionala va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos.
COSMETICA
Proprietati
•Regeneranta si stimulanta, utilizata in masca sau in crema zilnica are efect instantaneu de lifting si antirid
•Efect inviorator si racoritor in perioadele de canicula, cu umiditate ridicata
•Racoritoare si purifianta, favorizeaza cicatrizarea plagilor infectate, supurante
•Foarte parfumata, in combinatie cu apa de Santal, da produselor cosmetice masculine o nota calda, profunda orientala.
Pentru mai multe informatii si comenzi accesati: www.cosmetica-bio.ro
Pentru oferta profesionala va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos.










