HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     CONSTALARIS


Homepage constalarisDespre constalarisServicii ale constalaris Anunturi ale constalaris Poze ale constalaris Video ale constalaris Harta constalarisDescrierea CONSTALARIS


Constalaris este o companie care s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere, care a crezut in faptul ca vanzarea de aparate de marcat electronice fiscale, imprimante fiscale, POS-uri, cititoare de coduri de bare, balante electronice, sisteme de navigatie prin satelit, telefoane mobile are un viitor in Romania si a depus toate eforturile pentru a reusi.

Ne straduim sa adaugam prin creativitate, un plus de eficienta campaniilor clientilor nostri, oferindu-le rezultate mai bune, precis masurabile si ajutandu-i sa-si justifice fiecare cent cheltuit.

Constalaris s-a impus ca jucator puternic pe piata prin transparenta si creativitate in abordarea client service, prin dezvoltarea permanenta a solutiilor.

La Constalaris ne pastram creativitatea si prospetimea atat in abordarea continutului si structurii proiectelor cat si in conceperea unor solutii care sa intalneasca obiectivele si dorintele fiecarui client.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist