HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     CONIZ ROMARG


Homepage conizromargDespre conizromargServicii ale conizromarg Anunturi ale conizromarg Poze ale conizromarg Video ale conizromarg Harta conizromargDescrierea CONIZ ROMARG


S.C. CONIZ ROMARG S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 avand ca principal obiect de activitate Constructii de cladiri si lucrari de geniu - cod CAEN 4521 , la care se adauga: Constructii civile si industriale cu instalatii aferente, Lucrari de arta, Lucrari de drumuri si poduri, Alimentari cu apa si canalizari, Lucrari edilitare, Lucrari de reconstructie ecologica in fond forestier, Imbunatatiri funciare, Combaterea eroziunii solului, Lucrari hidroedilitare, Constructii hidrotehnice.
Pe anul 2003, cifra de afaceri a Societatii s-a ridicat la suma de 3.176.801 RON, urmand ca in anii 4 si 2005 aceasta sa creasca la 4.545.603 RON, respectiv 5.000.163 RON.

Printre lucrarile executate de Societate se numara Constructii de vile si birouri, Constructii civile de interes public, Constructii drumuri comunale si forestiere, Lucrari edilitare, Lucrari in domeniul silvic; detalii despre lucrarile executate fiind prezentate la pagina de Portofoliu Lucrari precum si la Galeria Foto.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist