HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     CLIMA PROD


Homepage climaprodDespre climaprodServicii ale climaprod Anunturi ale climaprod Poze ale climaprod Video ale climaprod Harta climaprodDescrierea CLIMA PROD


Societatea comerciala Clima Prod S.R.L. a luat fiinta in anul 2001, ca urmare a hotaririi domnului Victor Serbanica de a desfasura o activitate de vinzare si montare a aparatelor de aer conditionat si a centralelor termice. Hotarirea domnului Victor Serbanica sa bazat pe experienta acumulata ca executant si apoi ca asociat a unor firme de profil.
La scurt timp de la infiintare, societatea noastra a fost selectata de catre un numar de beneficiari importanti din orasul Buzau, fapt care a determinat cresterea cifrei de afaceri si extinderea domeniului de activitate. Astfel, Clima Prod devine distribuitor autorizat pntru gama de produse Lamborghini si White - Westinghouse.

In prezent, societatea noastra va poate oferii:
? Vinzare de centrale termice, cazane, arzatoare, statii de dedurizare, din gama de produse Lamborghini si aparate de aer conditionat din gama White - Westinghouse;
? Executarea de instalatii termice si de climatizare pentu utilizatori casnici si industriali.
Noi va garantam o executie prompta si de calitate respectand ultimile norme de siguranta si design existente la nivel national si international.

Va asteptam sa ne contactati pentru comenzi sau pentru detalii suplimentare pe una din caile de contact ale societatii noastre !
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist