HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     CATALYSIS


Homepage catalysisDespre catalysisServicii ale catalysis Anunturi ale catalysis Poze ale catalysis Video ale catalysis Harta catalysisDescrierea CATALYSIS


Un domeniu important al activitatii noastre il reprezinta comercializarea de scule si unelte diverse, indeosebi pentru lucrari de constructii si finisaje interioare, de accesorii pentru vopsit si zugravit, intre furnizori putand aminti societatile TOYA ROMANIA S.R.L. si LUMY TOOLS TRANS S.R.L. din Bucuresti, PERGO S.A. Oradea, dar si unelte si alte produse de uz casnic si gospodaresc. Astfel, comercializam produse pentru instalatii electrice, burlane si coturi, sfoara, bidoane, canistre, butoaie, alte produse din mase plastice, intre furnizori fiind PLASTOR S.A. Oradea, PATRIAPLAST S.A., MUNPLAST S.A. si STARPLAST S.R.L din Bucuresti, SUPERPLAST S.A. Arad si altii.

In plus, distribuim o serie de produse pentru curatenia si intretinerea autovehiculelor: spuma activa, autosampon, degresant pentru motoare, detergenti pentru parbrize, solutii pentru polisat (lustruit) caroseria etc. precum si o serie de produse metalo-chimice cu utilizari casnice.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist