HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     CARMIDEX


Homepage caramidaDespre caramidaServicii ale caramida Anunturi ale caramida Poze ale caramida Video ale caramida Harta caramidaDescrierea CARMIDEX


Firma CARMIDEX are sediul central in municipiul Targu Secuiesc. Activitatea principala: comercializarea si transportul blocurilor ceramice Euroterm, care sunt produse de catre firma OPEKA din Croatia.

Firma OPEKA din Osijek-Croatia este printre cei mai importanti producatori de caramizi din lume. Blocurilor ceramice Euroterm corespund celor mai exigente standarde din domeniu, cuvantul Opeca nu degeaba insemnand in limba romana caramida.

Produsele comercializate de societatea noastra sunt:
- CARMIDEX comercializeaza toate tipurile de caramizi Euroterm. Blocurile ceramice sunt fabricate in Croatia, sunt caramizi tip nut-feder, ceea ce confera o siguranta sporita a locuintei dumneavoastra.
Avantajele materialelor importate sunt: izolatie termica si fonica foarte buna, geometria perfecta. Fetele laterale sunt paralele, neexistand deformari. Acest lucru ofera o manopera mai redusa si un consum de materiale de tencuiala mult mai mica fata de blocurile ceramice din productia autohtona.
- Glinex e prima tigla croata de o calitate exceptionala, de tip continental, cu falturi duble si gaura pentru cui. Acesta este tigla din argila de o masa de 3,1 kg, al carei consum este de circa 13 bucati/mp. de acoperis, ceea ce micsoreaza simtitor numarul tiglelor necesare. Glinex permite toleranta la instalare, iar panta acoperisului care se recomanda este de 30 de grade. Versiunea de baza e de culoare naturala insa poate fi engobata. Pe langa Glinex continental si rustic, livram si restul elementelor suplimentare pentru realizarea acoperisului (tigla de margine, tigla de aerisire). Convingeti-va si singuri de calitatea superioara a tiglei Glinex - garantia noastra de 30+10 ani o dovedeste!

Firma noastra are un parc auto, prin care va putem oferi transportul materialelor de constructii, si a altor marfuri.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist