HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     CAMO SPORT ATTACK


Homepage camosportattackDespre camosportattackServicii ale camosportattack Anunturi ale camosportattack Poze ale camosportattack Video ale camosportattack Harta camosportattackDescrierea CAMO SPORT ATTACK


Compania CAMO SPORT ATTACK a fost infiintata in anul 2008 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , oferind si completand treptat o gama de produse ce ating domeniile militar, securitate, vanatoare si camping.

Mai precis, activitatile de baza ale companiei au pornit de la comercializarea echipamentului militar compatibil statelor membre UE si implicit Romaniei .

Primul an ne-a adus si primele confirmari ale calitatii produselor noastre din momentul in care marfa noastra a fost achizitionata de proaspetele Politii Comunitare din Bucuresti si cateva orase ca Brasov, Constanta, in special pentru personalul din conducere, echipele de interventie si individual de soldati si ofiteri implicati in teatrele de operatii din Afganistan si Irak.

Aceste achizitii ne-au incurajat sa cautam si alte brand-uri cu renume pe piata de echipament si accesorii militare reusind sa aducem in urmatorul an cutite, ceasuri si lanterne Smith&Wesson, multifunctionale Gerber, cutite Solingen, binocluri Yukon, sisteme de camuflaj Camo Systems, etc. In acelasi an ne-am marit si numarul beneficiarilor, reusind sa intram si pe piata echipamentelor de vanatoare cu 4 brand-uri importante din Germania si Marea Britanie. Incepand cu acest an ne-am propus sa facem cunoscute produsele noastre tuturor institutiilor de stat implicate in paza si apararea persoanelor si valorilor din interiorul granitelor Romaniei.

Calitatea produselor oferite de noi reprezinta cea mai importanta carte de vizita a companiei!
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist