HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     BRAMAL LIGHT


Homepage bramallightDespre bramallightServicii ale bramallight Anunturi ale bramallight Poze ale bramallight Video ale bramallight Harta bramallightDescrierea BRAMAL LIGHT


Cu o traditie de 50 de ani in turnarea pieselor industriale si ornamentale din metale neferoase, firma SC Bramal SRL are din anul 2001 o noua infatisare si strategie, datorita retehnologizarii impuse de cerintele pietei romanesti si europene.
Din anul 2007, SC Bramal SRL a dezvoltat divizia de fabricatie a mobilierului ornamental pentru parcuri, gradini si urbanism, dezvoltare care s-a materializat prin infiintarea SC Bramal Light SRL.
SC Bramal Light SRL tinteste un sector neocupat al dezvoltarii pietii romanesti : amenajari exterioare si modernizare urbanistica. Preluand din vechea arhitectura romaneasca si europeana, impreuna cu noile tehnologii de proiectare si executie existente, produsele noastre aduc o nota de eleganta si stil in ambianta dumneavoastra.
Bine ati venit la SC Bramal Light SRL sursa dumneavoastra de mobilier ornamental de calitate din aluminiu. Noi aprovizionam constructori, oameni de afaceri si orase, cu produse ornamentale cu design clasic, unic : stalpi ornamentali de iluminat, aplice de exterior, banci, stalpi de protectie si delimitare, ornamente pentru garduri si porti.
De ce aluminiu ? Aluminiul nu rugineste si e potrivit conditiilor exterioare. E usor, dar totusi rezistent. Metodele vechi sunt combinate cu cele noi si moderne iar noile tehnologii ne ajuta sa va oferim o calitate exceptionala si durabilitate produselor.
Va multumim ca ati ales un moment sa va ganditi la produsele noastre in proiectele voastre. Dorim sa facem mereu afaceri cu dumneavoastra.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist