HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     BMSC Association


Homepage bmscDespre bmscServicii ale bmsc Anunturi ale bmsc Poze ale bmsc Video ale bmsc Harta bmscDescrierea BMSC Association


Asociatia BMSC a fost fondata de un grup de persoane specializate in domeniile prioritare cuprinse in Strategia Nationala de Export (IT, confectii, mobila si agricultura ecologica), in scopul sustinerii dezvoltarii Intreprindelor Mici si Mijlocii pentru asigurarea dezvoltarii acestora intr-un mediu de afaceri adaptat conditiilor actuale din tara noastra.

Scopul BMSC este acela de a implementa principiile managementului si marketingului modern în mediul de afaceri prin servicii si suport specializat.
Asociatia urmareste colaborarea cu organisme si organizatii locale si centrale, nationale si internationale în vederea cresterii competitivitatii si dezvoltarii organismelor interesate în conformitate cu cerintele pietei si ale mediului de afaceri intern si international.

Obiectivele Asociatiei :
• Colaborarea cu alte organizatii interne si internationale ce desfasoara activitati asemanatoare si care au scopuri identice sau similare, precum si cu centre de cercetare stiintifica, cu centre universitare, institutii si organe ale administratiei centrale si locale;
• Accesarea, implementarea, derularea, coordonarea si monitorizarea de programe de evaluare, dezvoltare si finantare pentru organismele interesate, atât pe plan national, cât si international;
• Adoptarea, creerea si implementarea unor noi metode de evaluare si studiu în conformitate cu cerintele pietei si implementarea acestora în diverse sectoare de activitate;
• Oferirea de servicii de asistenta, consultanta si training în conformitate cu principiile si metodele managementului si marketingului modern;
• Consultanta de specialitate pe domenii de interes;
• Organizarea de conferinte, simpozioane seminarii, workshopuri etc. pe domenii de interes;
• Organizarea si derularea de programe de instruire de personal pe domenii de interes;
• Conceperea, editarea, publicarea si distribuirea oricaror materiale care servesc la atingerea scopului Asociatiei;
• Oricare alte activitati care contribuie la realizarea scopului propus si nu contravin ordinii de drept si legislatiei în vigoare.
Totodata asociatia noastra urmareste intodeauna gasirea solutiilor adecvate pentru a acorda un suport real companiilor din protofoliu care isi doresc imbunatatirea capacitatilor manageriale si, in consecinta, dezvoltarea afacerilor.
De asemenea Asociatia BMSC urmareste initierea de colaborari cu entitati la nivel national si international care urmaresc acelasi scop comun si anume acela al dezvoltarii capabilitatilor si gradului de competitivitate al clientilor lor.

Caracteristici definitorii si principii
Atat ca o entitate unitara cat si individual, fiecare membru al asociatiei detine experienta relevanta bazata pe: metodele de evaluare si analiza a managementului, cunostinte temeinice legate de marketingul produselor, folosirea instrumentelor software, abilitati de observare a aspectelor esentiale si o capacitate deosebita de interpretare a informatiilor.
Experienta acumulata in activitatile desfasurate si un numar de cursuri de instruire la care a participat fiecare membru al asociatiei au dus la formarea unui grup de experti si constituirea asociatiei BMSC ca si o Asociatie profesionala de experti.
Proiectele implementate cu succes de catre membrii nostri au dus la formarea unei echipe unite, care s-a dovedit a fi un partener de incredere in dezvoltarea unor programe de interes national si international.
BMSC este o organizatie care isi are bazele in necesitatea implementarii unui management competitiv si susteinabil pentru clientii nostri.

Asociatia BMSC reprezinta in prezent un membru activ al retelei internationale de consultanti si experti constituite de ITC ( UNCTAD/WTO ), cu deschidere totala spre problemele ridicate de dezvoltarea si consolidarea unui mediu competitiv de afaceri in Romania.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist