HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     BETCIF


Homepage betcifDespre betcifServicii ale betcif Anunturi ale betcif Poze ale betcif Video ale betcif Harta betcif


TIGLA METALICA GERARD SHINGLE

OFERTÃ
Inscris la domeniul Tigla metalica
Descriere Tigla metalica Gerard Shingle

Combinand aspectul traditional de inceput de secol XX al ardeziei si placilor de cedru si teracota cu tehnologia secolului XXI, Gerard Shingle re-creeaza aspectul tridimensional intr-o invelitoare eleganta si deosebita.

Cu un aspect rustic, Gerard Shingle se potriveste in zone istorice si nu numai, iar acoperisul beneficiaza de toate calitatile unei invelitori metalice: greutate redusa, intretinere usoara, siguranta si durata mare de viata.

Disponibil intr-o gama de culori clasice, Gerard Shingle asigura acoperisului un aspect deosebit, unic, la calitatea garantata de AHI Roofing.

Caracteristici:
Aspect: Simuleaza placile de ardezie, cedru sau teracota. Inaltimea mica a profilului contribuie la eleganta acoperisului.
Material: Tabla de otel de 0,4 mm grosime, acoperita pe ambele fete cu un strat de aluminiu-zinc. La suprafata exista o depunere de piatra naturala fixata cu rasina acrilica.
Proces tehnologic: Tabla este mai intai profilata, apoi acoperita cu 7 straturi de protectie. Aceasta ordine asigura ca nu vor aparea microfisuri in material.
Depunerea de piatra: Se fixeaza cu o rasina acrilica flexibila si este realizata din amestecuri de piatra naturala. Culoarea acoperisului este culoarea naturala a pietrei.
Montajul: Este un montaj de tip orizontal (si nu vertical, ca in cazul tiglelor ceramice sau de beton), care asigura rezistenta acoperisului la vanturi extreme.
Greutatea: Aproximativ 7 Kg/m2. Una din cele mai usoare invelitori din lume.
Garantia invelitorii: In sistem complet, invelitoarea este garantata 50 de ani, din care primii 25 garantia este integrala.
Garantia depunerii de piatra: Depunerea de piatra naturala este garantata 15 ani, din care primii 5 garantia este integrala.

Tags: Tigla metalica Gerard Shingle, tigla metalica, Betcif, invelitoare
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist