HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     BETCIF


Homepage betcifDespre betcifServicii ale betcif Anunturi ale betcif Poze ale betcif Video ale betcif Harta betcif


TIGLA METALICA GERARD HERITAGE II TILE

OFERTÃ
Inscris la domeniul Tigla metalica
Descriere Tigla metalica Gerard Heritage II Tile

Profilul Gerard Heritage se caracterizeaza prin linii clasice, traditionale, rezultatul fiind imbinarea perfecta a aspectului traditional cu durabilitatea obtinuta prin tehnologii moderne.
Profilarea speciala asigura scurgerea eficienta a apei de pe acoperis iar depunerea de piatra garanteaza reducerea drastica a zgomotului ploii si eliminarea pericolului alunecarii zapezii de pe acoperis.
Paleta de culori acopera nuante date de culoarea naturala a pietrei, de la Rosu Garnet (culoarea traditionala) la Verde Sage si nu numai.
Aspectul traditional si in acelasi timp modern face din Gerard Heritage un acoperis potrivit in orice situatie si in orice zona, fie ea urbana sau rurala.

Caracteristici:
Aspect: Mediteranean, cu linii discrete si inaltime potrivita a ondulei.
Material: Tabla de otel de 0,4 mm grosime, acoperita pe ambele fete cu un strat de aluminiu-zinc. La suprafata exista o depunere de piatra naturala fixata cu rasina acrilica.
Proces tehnologic: Tabla este mai intai profilata, apoi acoperita cu 7 straturi de protectie. Aceasta ordine asigura ca nu vor aparea microfisuri in material.
Depunerea de piatra: Se fixeaza cu o rasina acrilica flexibila si este realizata din amestecuri de piatra naturala. Culoarea acoperisului este culoarea naturala a pietrei.
Montajul: Este un montaj de tip orizontal (si nu vertical, ca in cazul tiglelor ceramice sau de beton), care asigura rezistenta acoperisului la vanturi extreme.
Greutatea: Aproximativ 7 Kg/m2. Una din cele mai usoare invelitori din lume.
Garantia invelitorii: In sistem complet, invelitoarea este garantata 50 de ani, din care primii 25 garantia este integrala.
Garantia depunerii de piatra: Depunerea de piatra naturala este garantata 15 ani, din care primii 5 garantia este integrala.

Tags: invelitoare, invelitori, tigla metalica, Gerard, Bet Cif, tigla, tigla metalica Gerard Heritage
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist