HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     BETCIF


Homepage betcifDespre betcifServicii ale betcif Anunturi ale betcif Poze ale betcif Video ale betcif Harta betcifDescrierea BETCIF


Suntem o societate specializata in vanzarea si montajul acoperisurilor din tigla metalica, fie ca este vorba de sisteme premium - acoperisuri Gerard, fie ca este vorba de sisteme de invelitori metalice cu acoperire de poliester.

Experienta acumulata din 2003, de cand ne-am infiintat, si pana astazi, si cele peste 300 de acoperisuri din tigle metalice vandute si montate, ne indreptatesc sa spunem ca stim tot ce se poate sti despre acoperisuri.

De la intocmirea ofertei, in functie de planul de invelitoare acoperis si de masuratorile executate la fata locului de specialistii nostri, si pana la receptia lucrarii, ne ocupam de absolut tot: livrare materiale, configurare accesorii, montaj acoperis tigla metalica, verificare si acordare garantie. Totul pentru ca tu sa ai un acoperis complet, sigur si deosebit.

In componenta unui acoperis din tigla metalica intra o serie intreaga de accesorii, fie ca vorbim de accesorii de prindere (cuie, suruburi, benzi de etansare etc), fie ca vorbim de sisteme de jgheaburi si burlane, folii anticondens, bariere de vapori, ferestre de mansarda, scari de acces si multe altele.

Executam si montam si tamplarie din PVC Rehau, iar pentru cine este interesat de o colaborare, prestam servicii speciale de profilare pentru orice fel de accesorii pentru tigla metalica.

CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist