HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     BENINO


Homepage beninoDespre beninoServicii ale benino Anunturi ale benino Poze ale benino Video ale benino Harta beninoDescrierea BENINO


S.C. Benino S.R.L. este o societate cu capital privat care și-a început activitatea ca o mică afacere de familie în anul 2002, oferind soluții de ambalare în cutii din carton. De la un spațiu închiriat de cinsprezece metrii pătrați, activitatea noastră s-a dezvoltat vertiginos, iar procesul de producție se desfașoară astăzi pe Șoseaua Portului nr. 32A, Oltenița, în clădirea deținută de firma noastră.

Determinarea, rapiditatea, disciplina și calitatea muncii noastre au fost factorii principali ai unei asemenea dezvoltări. Acesta este modul în care tratăm fiecare comandă primită.

Am pornit de la producerea de dosare din carton duplex și mape de arhivare, și în prezent producem ambalaje din carton ondulat, cutii clasice (cutii americane) și cu forme sofisticate. În urma solicitărilor clienților noștrii cumpărători de ambalaje din carton ondulat, am decis să ne extindem aria de producție. Am importat mașini de extrudat și făcut pungii pentru o gamă vastă de produse de ambalat din polietilenă de înaltă (HDPE) și joasă (LDPE) densitate. Ultima mișcare pentru dezvoltarea activității firmei a fost importarea unor mașini de făcut farfurii și tăvițe din carton la sfârșitul anului 2007.

Livrarea produselor noastre se face cu promptitudine în întreaga țară, la sediul clientului, și fiecare comandă este tratată cu profesionalism. Linia tehnologică pe care am reușit să o construim este modernă și eficientă. Benino deține mașini performante și dispune de personal bine pregătit.

Termenul comenzilor este întotdeauna respectat, ne organizăm pentru a face totul într-un timp cât mai scurt, condensând programul normal într-unul în trei schimburi dacă este necesar. Benino este în continuă dezvoltare, acaparând din ce în ce mai mulți clienți de pe acest segment de piață, prin rapiditate, profesionalism și calitatea produselor noastre.

Cu o experiență de șase ani în domeniu, enumerăm mai jos câțiva dintre clienții nostrii: Compania de Librarii Bucuresti, Arthur S.R.L., Tonnerfil.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist