HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     PF Chiva Florin


Homepage bebeakaDespre bebeakaServicii ale bebeaka Anunturi ale bebeaka Poze ale bebeaka Video ale bebeaka Harta bebeakaDescrierea PF Chiva Florin


Societatea noastra are ca principala activitate cresterea de porumbei voiajori de cea mai buna calitate.Chiva Florin un tanar crescator de porombei voiajori.
Porumbeii au inceput sa faca parte din viata mea in urma cu 6 ani.
Marea majoritate provin de la marele crescator si bine cunoscut in columbofilie Lazarica Florin ce detine peste 20 de loc I in Catalogul National de lungul anilor.
Dacă în unele orașe din țară columbofilia de tip sportiv s-a dezvoltat foarte mult, în Giurgiu lucrurile au rămas la nivelul anilor ’90. Pasionații au rămas în mare parte aceiași,rar făcându-și apariția cate un nou rival . Motivele se învârt în jurul banilor, a lipsei de timp dar și a proastei informări.
Datorită faptului că este un hobby costisitor, crescătorii care se respectă își amortizează o parte din cheltuieli prin vânzarea unor porumbei. În Giurgiu însă, „tranzacțiile pe bani” sunt mai rare, preferându-se schimbul de exemplare. Cunoscătorii spun că în oraș un porumbel voiajor se vinde cu aproximativ 100 de euro.
Acum se naste intrebarea: ce va insemna cresterea porumbeilor voiajori – sport sau zootehnie?
"Cred ca va fi mereu o dilema deoarece se incadreaza in ambele categorii si totodata in niciuna ".
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist