HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     BALCANIC BOPP


Homepage balcanic-boppDespre balcanic-boppServicii ale balcanic-bopp Anunturi ale balcanic-bopp Poze ale balcanic-bopp Video ale balcanic-bopp Harta balcanic-boppDescrierea BALCANIC BOPP


Firma Balcanic BOPP Tulcea este parte a grupului Balcanic PROD Focsani, societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate producerea si procesarea filmului BOPP si filmului polietilena. In anul 2008 Balcanic BOPP a achizitionat activele fostului producator de ambalaje Plastex SA din Tulcea, precum si singura linie de fabricatie a filmului biaxial orientat din polipropilena. Prin repunerea in functiune a instalatiei de productie film BOPP, Balcanic BOPP Tulcea devine singurul producator autohton al acestui tip de material. Societatea noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2001.

Acum ambalajele alimentare din polipropilenã biorientata reprezintã cel puțin 40% din consumul total de film PP biorientat pe glob (în America de Nord ambalajele alimentare acoperã cca. 53% din utilizãrile filmului biorientat de PP, în principal, ca material de ambalare “Snack”)

Datorita calitatilor sale superioare filmul BOPP capata o utilizare din ce in ce mai mare pe piata ambalajelor flexibile fiind un bun inlocuitor al unor ambalaje deja existente: ex: in industria textila filmul de polipropilena biorientata poate inlocui cu succes polietilena datorita transparentei sale ridicate si a proprietatilor antistatice; in industria tutunului inlocuieste celofanul la ambalarea pachetelor de tigarete; poate fi folosit in realizarea ambalajelor multistrat obtinute prin laminare succesiva, si folosite din ce in ce mai frecvent in industria alimentara.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist