HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     AXA PORCELAINE


Homepage axaporcelaineDespre axaporcelaineServicii ale axaporcelaine Anunturi ale axaporcelaine Poze ale axaporcelaine Video ale axaporcelaine Harta axaporcelaineDescrierea AXA PORCELAINE


Axa Porcelaine S.R.L., a fost fondata in 1991 in Alba Iulia, judetul Alba si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de articole de portelan, menaj hotelier - farfurii, platouri, cesti de cafea si ornamentale.

Compania are un efectiv de 62 angajati. Avem o bogata experienta atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axa Porcelaine S.R.L..

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Axa Porcelaine S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist