HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Avocat Larisa Somfalean


Homepage avocat-larisa-somfaleanDespre avocat-larisa-somfaleanServicii ale avocat-larisa-somfalean Anunturi ale avocat-larisa-somfalean Poze ale avocat-larisa-somfalean Video ale avocat-larisa-somfalean Harta avocat-larisa-somfaleanDescrierea Avocat Larisa Somfalean


Advocate.ro – Echipa ta de Avocați

Un Cabinet de Avocat sau un avocat, într-un stat de drept, este indispensabil justiției și justițiabililor și are sarcina de a apăra drepturile și libertățile acestora. El e deopotriva sfătuitorul și apărătorul cel mai fidel al clientului său.

Misiunea unui avocat îi impune îndatoriri și obligații multiple, uneori aparent contradictorii față de client, tribunale și celelalte autorități, față de profesia sa și fiecare confrate în parte.

Avocatul, în calitatea sa de apărător direct și vizibil al drepturilor clientului său, reprezintă una dintre acele importante instituții sociale prin care se realizează protecția persoanei.

Rolul unui avocat este acela de a traduce într-un limbaj juridic coerent dorințele clientului care îi încredințează apărărea sa.

Calitatea serviciilor pe care le oferim în cadrul acestui Cabinet de Avocatură, cu demnitate, conștiință, independență, probitate, umanism, onoare, loialitate, delicatețe, moderație și tact, are ca scop principal redefinirea poziției avocatului în societate, și anume de a nu-l privi doar ca pe un simplu intermediar între părți și instanță/autorități, ci ca pe o persoană cu deosebite răspunderi din punct de vedere al societății.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist