HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Ila's Beauty Salon


Homepage asia-comeximDespre asia-comeximServicii ale asia-comexim Anunturi ale asia-comexim Poze ale asia-comexim Video ale asia-comexim Harta asia-comeximDescrierea Ila's Beauty Salon


Inca de la infiintare Ila's Beauty Salon si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune SALONUL Ila's Beauty Salon este sa efectueaze servicii de infrumusetare - coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura. Compania noastra are un personal de 25 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Ila's Beauty Salon se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Experienta Ila's Beauty Salon, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist