HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ASCOMEX


Homepage ascomexDespre ascomexServicii ale ascomex Anunturi ale ascomex Poze ale ascomex Video ale ascomex Harta ascomexDescrierea ASCOMEX


Ascomex - Istorie, viziune, oameni

1992 ? 1998
Primii sase ani din istoria Ascomex sunt ani de pionierat si de construire a unei identitati intr-o tara in care initiativa privata inseamna asumarea unor riscuri necunoscute intr-o economie dependenta de stat.

Fondatorii firmei Ascomex intra pe piata internationala a comertului cu produse chimice, petrochimice si produse metalurgice. Se stabilesc primele contacte cu reprezentantii birourilor europene de profil si apar primele rezultate. Se deschid noi perspective, iar dintre ele, distributia de materii prime chimice speciale se materializeaza cu succes. Pentru Ascomex este o perioada de munca asidua si de cunoastere, un stagiu consistent din toate punctele de vedere.

1999 ? 2006
Peisajul economic se imbunateste treptat. Romania iese din vria financiara si legislativa, iar piata incepe sa-si arate potentialul. Ascomex isi pastreaza entuziasmul si isi dezvolta know-how-ul odata cu portofoliul de clienti.

Devine reprezentant local pentru mai multe firme europene si incepe trecerea de la comertul generalizat la un comert specializat si atent calibrat pe noua configuratie a pietei. Ascomex lucreaza continuu si la propria identitate. In toti acesti ani, compania isi exploreaza potentialul, isi rafineaza capacitatile si isi stabileste prioritatile.

2007 - Azi
Anul 2007 concentreaza 15 ani de experienta si inovatie. La ora actuala, Ascomex se prezinta ca un spatiu dedicat comertului international si propune o platforma impartita pe trei segmente de business: produse din import, tehnologie si trading. Clientii provin din domeniul farmaceutic, cosmetic, alimentar si bio - chimic.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist