HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     GAVIOTA SIMBAC


Homepage artesctcDespre artesctcServicii ale artesctc Anunturi ale artesctc Poze ale artesctc Video ale artesctc Harta artesctcDescrierea GAVIOTA SIMBAC


ARTES CTC este brand-ul societatii GAVIOTA SIMBAC Eastern Europe, o firma romaneasca cu capital mixt, integral privat, specializat in proiectarea, producerea si montarea sistemelor de protectie solara.
Pornind initial cu o gama restransa de produse, limitata la jaluzelele interioare, compania si-a diversificat, in timp, directiile de manifestare.

In anul 2006 societatea semneaza un contract de parteneriat cu Prodservcom din Cristuru Secuiesc, judetul Harghita pentru producerea si comercializarea plaselor de insecte si rulourilor din aluminiu ale firmei germane Heroal-Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG.

Investitiile continue in tehnologie, spatii de depozitare si nu in ultimul rand in personal au facut ca de-a lungul anilor, firma sa inregistreze un ritm rapid de crestere.
In anul 2007 societatea semneaza un contract de parteneriat cu firma Velux Romania pentru montarea sistemelor de protectie solara speciale de ferestre pentru mansarda .

In anul 2008 societatea semneaza doua contracte noi de parteneriat cu firma European Standard din Oradea, judetul Bihor pentru montarea usilor de garaj ale firmei germane Normstahl GmbH si firma Lifetime Shuterters & Blinds din Bucuresti pentru montarea produselor de lux din gama obloanelor din lemn nobil ale firmei americane Norman International Company.

La ora actuala, ARTES CTC este unul dintre cei mai importanti proiectanti si montatori de sisteme de protectie solara din Romania, avand acoperire nationala, un larg portofoliu de produse si probabil gama cea mai completa existenta pe piata nationala de profil. Ponderea o reprezinta in continuare gama de solutii pentru interior si exterior, intentiile noastre fiind de sustinere si promovare a intregii game de produse si sistemele aferente acestora de automatizare.

Portofoliul firmei acopera acum toate grupele de solutii pentru protectie solara, cuprinzand circa 40 de produse.

ARTES CTC monteaza produsele celor mai buni producatori din tara si din afara, pe cele doua principale segmente ale pietei, beneficiari directi, in medie de 800 beneficiari directi anual si peste 20 firme de profil sau antreprenori.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist