HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Fundatia Camera de Arbitraj si Mediere


Homepage arbitrajsimediereDespre arbitrajsimediereServicii ale arbitrajsimediere Anunturi ale arbitrajsimediere Poze ale arbitrajsimediere Video ale arbitrajsimediere Harta arbitrajsimediere


ARBITRAJ DREPT COMERCIAL

OFERTĂ
Inscris la domeniul Mediere Drept comercial
ARBITRAJUL este o modalitate alternativa de solutionare a conflictelor prin care persoanele fizice si/sau care au capacitatea deplina de exercitiu a drepturilor pot solutiona litigiile patrimoniale dintre ele si cu privire la care partile pot tranzactiona.
Pot fi solutionate prin arbitraj orice litigii comerciale si civile, cu exceptia celor cu privire la care partile nu pot tranzactiona.

Avantajele arbitrajului
 
   1. PARTILE AU POSIBILITATEA DE A-SI DESEMNA ELE INSELE ARBITRII. Alegand solutionarea prin arbitraj, aveti siguranta profesionalismului, integritatii si impartialitatii celor care judeca litigiul - arbitrii sunt alesi de catre parti, pe cand judecatorul este numit de catre conducerea instantei.
   2. OFERA POSIBILITATEA SOLUTIONARII RAPIDE A CAUZELOR. Termen de solutionare scurt – 5 luni, care se poate prelungi doar in situații expres determinate. De altfel, procedura arbitrală vine ca un raspuns la termenele extrem de lungi pe care instanțele de judecată sunt obligate să le acorde din cauza volumului mare de dosare aflate pe rol.
   3. CHELTUIELILE ARBITRALE SUNT MAI REDUSE, cuprinzand: taxa arbitrala, cheltuielile privind administrarea probelor, onorariile arbitrilor si alte cheltuieli ocazionate de arbitrarea litigiului.
   4. SOLUTIONAREA LITIGIULUI, DOSARUL, INCLUSIV HOTARAREA ARBITRALA SUNT CONFIDENTIALE.   Spre deosebire de procedura de drept comun, caracterizata prin publicitatea dezbaterilor, procedura arbitrala este confidentiala, iar tertii nu iau cunostinta de informatiile din cadrul litigiului, fapt esential intr-un circuit economic concurential.
   5. PROCEDURA ARBITRALA SE FINALIZEAZA LA FEL CA LA INSTANTELE JUDECATORESTI, printr-o hotarare. Hotararea arbitrala, din momentul comunicarii catre parti, are efectele unei hotărâri judecătoresti definitive si nu poate fi desfiintata decat de catre o instanta judecatoreasca si numai in situatii speciale. Mai mult, hotararea arbitrala investita cu formula executorie produce efectele unei hotarari judecatoresti irevocabile.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist