HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Fundatia Camera de Arbitraj si Mediere


Homepage arbitrajsimediereDespre arbitrajsimediereServicii ale arbitrajsimediere Anunturi ale arbitrajsimediere Poze ale arbitrajsimediere Video ale arbitrajsimediere Harta arbitrajsimediereDescrierea Fundatia Camera de Arbitraj si Mediere


FUNDATIA „CAMERA DE ARBITRAJ SI MEDIERE” a fost infiintata in anul 2009 si are ca SCOP:

- promovarea si organizarea medierii, arbitrajului, concilierii si negocierii, ca mijloace de rezolvare a conflictelor de orice natura, stimularea spiritului civic, a cooperarii si a comportamentului non-agresiv in relatiile interumane ;

- promovarea si monitorizarea respectarii si apararii drepturilor, intereselor, libertatilor fundamentale ale omului si cetateanului, in concordanta cu legislatia nationala si internationala in vigoare ; garantarea respectarii drepturilor constitutionale ale cetatenilor tarii noastre, precum si a persoanelor apatride, indiferent de nationalitate, limba, religie, sex, avere, origine, nastere sau statutul politic, juridic sau international al tarii sau teritoriului de care apartine persoana .

Pe langa Camera de Arbitraj si Mediere functioneaza TRIBUNALUL DE ARBITRAJ JUDICIAR IASI si CENTRUL DE MEDIERE.

TRIBUNALUL DE ARBITRAJ JUDICIAR IASI a fost infiintat ca o institutie permanenta de arbitraj, cu un regulament propriu de organizare si functionare. In cadrul Tribunalului de Arbitraj Judiciar, litigiile sunt solutionate dupa Regulile de procedura ale acestei institutii.

Pana in prezent, Tribunalul de Arbitraj Judiciar Iasi a fost sesizat cu solutionarea a mai mult de 15 litigii, hotararile in aceste dosare fiind pronuntate cu celeritate si in urma unui arbitraj in drept.

Partile intr-un conflict isi pot alege arbitrii din lista de arbitri, afisata pe site-ul Fundatiei ,,Camera de Arbitraj si Mediere”.

In cadrul CENTRULUI DE MEDIERE IASI, procedura de mediere a diverselor conflicte se va realiza de mediatori autorizati de catre Consiliul de Mediere, in conformitate cu reglementarile Consiliului de mediere.

In ceea ce priveste costurile medierii, se va urmari asigurarea unei largi accesibilitati a tuturor categoriilor de solicitanti si situarea acestor costuri sub cele ale instantelor sau cele arbitrale, cu respectarea prevederilor legale.

Membrii Centrului de Mediere se regasesc in Tabloul afisat pe site-ul Fundatiei ,,Camera de Arbitraj si Mediere”.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist