HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     APEL LASER


Homepage apellaserDespre apellaserServicii ale apellaser Anunturi ale apellaser Poze ale apellaser Video ale apellaser Harta apellaserDescrierea APEL LASER


De la infiintare si pana in prezent societatea a cunoscut o dezvoltare continua. In anul 2003 S.C. APEL LASER SRL devine unic reprezentant in Romania al firmei COHERENT Inc. SUA. (lider mondial in fabricarea laserilor pentru aplicatii stiintifice si industriale precum si a aparaturii de masura si control pentru laseri), din 2004 devine distribuitor pentru EKSPLA Lithuania (producatori de componente optice, mecanice, optoelectronice si laseri cu solid), iar in februarie 2006 devine distribuitor pentru HORIBA JOBIN YVON Franta (lider mondial in domeniul spectroscopiei, producator de aparatura de masura si analiza ? emisie atomica, fluorescenta Raman, elipsometrie, analizoare de particule, fluorescenta cu raxe X).
Suntem unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii pentru clienti din industrie, cercetare / dezvoltare si educatie, respectand cerintele legislatiei din Romania.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist