HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Androdia Cinnamomea


Homepage anti-tumoralDespre anti-tumoralServicii ale anti-tumoral Anunturi ale anti-tumoral Poze ale anti-tumoral Video ale anti-tumoral Harta anti-tumoral


ANTITUMORAL ANDRODIA

OFERTĂ
Inscris la domeniul Anticancer
Antrodia cinnamomea este o ciuperca UNICAT si, în prezent, cea mai pretioasa ciupercă medicinală din lume, cu proprietati terapeutice de exceptie fiind denumita Taiwan ruby sau cel mai valoros aur rosu al Asiei.

Marturii ale persoanelor care s-au tratat cu Androdia

1. A.C.: Toată viața mea am fost o persoană activă. Ziua în care doctorii au descoperit tumoarea a fost cea mai grea din viața mea, în special pentru că doctorii mi-au dat doar 3 luni de trăit. În urmatoarele zile și luni îmi era greu să mă mișc, să vorbesc și să gândesc limpede. Îmi era foarte greu să depind mereu de ceilalți. Într-o zi, fiul meu mi-a vorbit despre Antrodia cinnamomea și m-a impulsionat să o încerc. Fiind un luptător toată viața mi-am zis că trebuie să lupt ca să fiu alături de familia mea. Cea mai mare bucurie a fost când după o lună de tratament am putut să mă mișc singur și chiar să fac mici treburi în jurul casei. Am continuat să iau Antrodia cinnamomea și in Decembrie 2012 nu doar că ceea ce au prezis doctorii nu s-a întâmplat dar eram capabil să conduc singur mașina la Centrul de Medicină Tradițională Chinezească pentru a combina tratamentul cu proceduri repetate de acupunctură.

Mulțumesc din suflet Centrului de Medicină Tradițională Chinezească pentru tratamente și în special pentru Antrodia cinnamomea !

Domnul A.C. in vârstă de 60 de ani prezintă in Septembrie 2011 dificultăți de vorbire(afazie),asimetrie facială(pareză facială dreapta),pierderea forței musculare in partea dreaptă a corpului.Cu aceasta simptomatologie este spitalizat și în urma examenelor clinice si a CT, diagnosticul este tumoare cerebrală frontală(glioblastoma) și este operat in 15 septembrie 2011. Operația reușește, starea neurologică a pacientului se imbunătățește, dar în Octombrie 2011 simptomele inițiale reapar si dupa CT efectuat se evidențiază reapariția tumorii pe partea stângă. Pacientul este îndrumat către tratamentul oncologic dar în același timp începe tratamentul cu Antrodia cinnamomea 6 cps /zi timp de 2 săptămâni și apoi 3 cps/zi pentru 6 luni și ședințe de acupunctură timp de 3 luni. După acest tratament simptomele generale s-au îmbunătățit, pacientul nu mai prezintă semne de pareză facială, deasemenea vorbirea se îmbunătățește mult și starea generală se îmbunătățește vizibil. Examenele clinice si paraclinice, CT , făcute în Iunie 2012 și Ianuarie 2013 arată că nu mai sunt metastaze.2. G.M. “ Antrodia cinnamomea mi-a redat speranța de viată. Antrodia mi-a redat puterea de a lupta pentru a-mi vedea nepotica crescând .

O recomand tuturor nu doar celor cu probleme de sănătate ci si pentru prevenirea aparitiei diferitelor boli cât si pentru întărirea sistemului imunitar! ”

Doamna G.M. ,59 ani, fumătoare, diagnosticată cu neoplasm col uterin in 2007,radiotratat,operat,se prezintă in mai 2012 cu dureri dorso-lombare violente, scădere ponderală marcantă 10 kg/2 luni. Se efectuează CT ce evidentiază o formatiune tumorală renală dreapta si determinări secundare hepatice si pulmonare.Examenele de laborator evidentiază anemie marcantă hb-10,7 gt-72,tgp-26,tgo-23,ca-125-1000u/ml. Se practică rezectie atipica lingula printr-o toracoscopie stângă(rezectia formatiunii tumorale pulmonare)si se evidentiază histopatologic carcinom celule scuamoase pulmonare, posibil tumoră secundară carcinom col uterin. In mai si iunie 2010 efectuează mai multe sedinte de radio-terapie si chimio- terapie pe care pacienta,subiectiv,le tolerează din ce în ce mai greu iar examenele paraclinice nu se imbunătătesc ;markerii tumorali rămânând în continuare la valori crescute. Pacienta se prezintă in Centrul de medicină chinezească in luna octombrie 2012 si în urma consultatiei efectuate de către doctorii nostri se recomandă administrarea de Antrodia cinnamomea in următoarea schema: 3 capsule pe zi timp de o lună (1-1-1) apoi 6 capsule pe zi (2-2-2) incă 2 luni. In data de 17 ianuarie 2013 se refac investigatiile paraclinice ce evidentiază îmbunătătirea valorilor markerilor tumorali :CA-125 ajunge la valoarea de 17,4. Din punct de vedere subiectiv pacienta declară o stare generala mult imbunătătită cu cresterea apetitului si a capacitătii de efort si cu reducerea simptomatologiei , nu mai acuză dureri, tuse sau alt discomfort.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist