HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Androdia Cinnamomea


Homepage anti-tumoralDespre anti-tumoralServicii ale anti-tumoral Anunturi ale anti-tumoral Poze ale anti-tumoral Video ale anti-tumoral Harta anti-tumoral


TRATAMENT ANTITUMORAL

96 RON
Inscris la domeniul Anticancer
Antrodia cinnamomea este o ciuperca UNICAT si, Ón prezent, cea mai pretioasa ciuperc„ medicinal„ din lume, cu proprietati terapeutice de exceptie fiind denumita Taiwan ruby sau cel mai valoros aur rosu al Asiei.

DE CE AR TREBUI SA LUAM ANTRODIA CINNAMOMEA ?

Antrodia cinnamomea avand proprietati terapeutice de exceptie actioneaza ca adjuvant in urmatoarele afectiuni:

1.TERAPII ANTITUMORALE:
Prin abundenta sa de triterpene si polizaharide Antrodia cinnamomea nu doar inhiba dezvoltarea anarhica a celulelor la nivelul ficatului, sanilor, stomacului, prostatei, etc. dar poseda si abilitatea de autodistrugere a celulelor canceroase.

2. AFECTIUNI ALE FICATULUI:
Imbunatateste semnificativ starea pacientului care sufera de afectiuni hepatice ( hepatite, ciroza, sau cancer) . Studiile medicale arata ca Antrodia cinnamomea poate proteja ficatul impotriva modificarilor patologice, poate duce la normalizarea TGO si TGP (transaminaze hepatice).

3. INFECTII VIRALE:
Consumul indelungat de Antrodia cinnamomea imbunatateste conditia fizica, creste imunitatea si rezistenta organismului in fata agentilor patogeni externi (infectii virale si bacteriene).

4. DIABET:
Se recomanda administrarea produsului pentru pacientii cu diabet zaharat de tip II (insulino independenti). Consumul de Antrodia cinnamomea completeaza secretia de insulina si reabiliteaza treptat functiile pancreasului, astfel imbunatatind simptomele diabetului si reducand complicatiile.

5. AFECTIUNI CARDIOVASCULARE:

Antrodia cinnamomea nu doar imbunatateste simptomele pacientilor cu hipertensiune dar este de mare ajutor si pacientilor cu hipotensiune, ajuta la scaderea colesterolului si previne arteroscleroza.

6. AFECTIUNI DIGESTIVE:
Antrodia cinnamomea protejeaza la nivel gastro-duodenal ( hiperaciditate, duodenita), dar si regleaza tranzitul intestinal ( constipatie si diaree).

7. EFECT ENDOCRIN
Conform studiilor din Medicina Traditionala Chinezeasca consumul de Antrodia cinnamomea are efect benefic in: cazurile de infertilitate, tulburari de menopauza, discomfort premenstrual.

8.DETOXIFIERE:
Antrodia cinnamomea ajuta corpul in procesul de eliminare a toxinelor activand celula, accelerand metabolismul, prevenind astfel procesul de imbatranire.

9. ALERGII:
Simptomatologiile alergiilor temporare sau pe termen lung provocate din diferite cauze sunt imbunatatite prin consumul de Antrodia cinnamomea.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist