HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Androdia Cinnamomea


Homepage anti-tumoralDespre anti-tumoralServicii ale anti-tumoral Anunturi ale anti-tumoral Poze ale anti-tumoral Video ale anti-tumoral Harta anti-tumoralDescrierea Androdia Cinnamomea


CE ESTE ANTRODIA CINNAMOMEA?

Antrodia cinnamomea este o ciuperca UNICAT și, în prezent, cea mai pretioasa ciupercă medicinală din lume, cu proprietati terapeutice de exceptie.
Acest tip de fungus (ciupercă) cunoscută deasemeni și sub numele de „Niu-chang-ku”, sau „Chang-chih”, are specificitate de gazdă și creste într-un ritm lent numai pe arborele robust de Camfor din Taiwan.
Compoziția Antrodiei cinnamomea este complexă. Conform studiilor stiintifice și experimentelor medicale, multe componente precum triterpenele, polizaharidele (B-D-glucan), adenozina și superoxid dismutaza (SOD) sunt biologic active pentru unele boli cronice , boli grave și chiar boli cu proliferare anarhica celulara.
Conform studiilor Organizatiei mondiale a sanatatii (WHO), 80% din populatia lumii foloseste plantele chinezesti in vindecarea bolilor. Deasemenea mare parte a populatiei foloseste plantele drept mancare sanatoasa. Este evident ca plantele au potentialul necesar pentru a fi foloste in industria farmaceutica.

LEGENDA ANTRODIEI CINNAMOMEA

Antrodia cinnamomea este cea mai valoroasa ciuperca, avand un gust aromat, acru-amărui fiind folosită ca aliment de mii de ani.
A fost folosita pentru prima data in Taiwan de catre aborigeni ca recomandare pentru discomfortul cauzat de consumul de alcool in exces. Dupa consumarea decoctului de Antrodia cinnamomea starea lor se imbunatatea. Acest medicament traditional s-a raspandit printre aborigeni; mai mult este privita ca cea mai valoroasa reteta transmisa de stramosii lor.
Folosirea Antrodiei cinnamomea a ajutat la vindecarea epidemiilor, precum pojarul in 1797. Aborigenii foloseau Antrodia cinnamomea ca tratament naturist traditional, extractul acestei ciuperci fiind folosit pentru tratarea mai multor boli.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist