HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ANDAMA CONSULT


Homepage andamaconsultDespre andamaconsultServicii ale andamaconsult Anunturi ale andamaconsult Poze ale andamaconsult Video ale andamaconsult Harta andamaconsult


TRADUCERI DIVERSE ANDAMA CONSULT

OFERTÃ
Inscris la domeniul Traduceri
Descriere Traduceri Diverse Andama Consult:
# Asiguram, la cerere, legalizarea notariala a oricaror materiale cu valoare juridica traduse de noi, fara a necesita un comision suplimentar (se achita exclusiv onorariul notarial) precum si serviciul de apostilare si, ulterior, supralegalizare a actelor in conformitate cu prevederile Conventiei de la Haga (1961). Legalizarea notariala se poate face doar prin prezentarea documentelor in original, conform prevederilor legale si cerintelor impuse de autoritati.
# La cerere, traducerile pot fi arhivate, pe o perioada limitata. Astfel, nu mai este necesara reefectuarea traducerii in cazul in care se solicita un exemplar suplimentar al unui document deja tradus de noi.
# Realizam traduceri site-uri web cu pastrarea, la cerere, a formatului (X)HTML.
# Revizuirile de text, colationarile si serviciile de curierat pentru intreprinderi (evident in ceea ce priveste actele/documentele traduse/procesate de noi) fac parte din gama de servicii anexe activitatii noastre principale.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist