HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ALEXANDRA Utilaje de constructii


Homepage alexandraDespre alexandraServicii ale alexandra Anunturi ale alexandra Poze ale alexandra Video ale alexandra Harta alexandraDescrierea ALEXANDRA Utilaje de constructii


Unic reprezentant XCMG

Xuzhou Construction Machinery Group Inc (XCMG) este cea mai mare producatoare si exportatoare de utilaje de constructii din China. XCMG este liderul de piata in productia de utilaje pentru constructii pe plan local si un puternic competitor in piata internationala. Cifra de afaceri a companiei a atins 20,26 miliarde yuan in 2006 reprezentand o crestere cu 17% fata de cifra de afaceri din 2005, un volum de export de 2870 de unitati, situandu-se astfel pe locul unu pentru a treia oara consecutiv. Valoarea volumului exportat a atins 248 milioane dolari u o crestere de 105,8% fata de anul anterior.

In prezent XCMG are peste 50 de dealeri pe plan international iar produsele XCMG sunt vandute in peste 120 de tari. In acelasi timp XCMG cauta sa extinda aria exporturilor pe plan international prin infintarea unor linii de productii in Europa si America de Sud si prin cooperarea cu nume consacrate in industria constructoare de utilaje pentru constructii.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist