HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     AIRFLEX


Homepage airflexDespre airflexServicii ale airflex Anunturi ale airflex Poze ale airflex Video ale airflex Harta airflexDescrierea AIRFLEX


Totul incepe in 1957 intr-un garaj din Hawthorne, New Jersey, doi ingineri antreprenori, Alfred W. Fielding si partenerul acestuia, Marc Chavannes, un inventator elvetian. Ei incercau sa dezvolte un tapet de plastic, pe suport hartie, colorat, care sa fie usor lavabil. Aceasta incercare nu le reuseste, dar constata ca inventia lor poate fi folosita ca material de ambalare. Astfel ia nastere folia cu bule, numita in limba sa materna bubble wrap , ce a fost dezvoltata si comercializata de acestia in colaborare cu compania Sealed Air Corporation.

Prin tehnologia sa Sealed Air Corporation a dezvoltat si comercializat o masina care sa produca acest material, inaugurand o industrie de productie a ambalajele flexibile de protectie si masinilor producatoare a acestora.

Folia din plastic cu bule de aer este un material flexibil si transparent, produsa din polietilena de joasa densitate in mod regulat, si prin ultimele tehnologii dezvoltate si din: polietilena de inalta densitate HDPE, polipropilena PP, sau in diverse compozitii pentru a rezulta un material de cea mai buna rezistenta mecanica, cu diverse finalitati si costuri reduse.

Bulele care ajuta la protejarea obiectelor fragile se pot gasi in diferite dimensiuni depinzand de marimea obiectului care va fi ambalat precum si de nivelul de protectie de care are nevoie produsul; pot fi foarte mici, de 2 mm in diametru, sau mai mari de 30 mm in diametru, oferind nivele suplimentare de absortie a socurilor din timpul transportului, prin numarul de straturi ce il au in compozitie, prin materialele ce le are in compozitie ( intaritor, ignifug, UV, antistatic, etc.); prin materialele ce I se caseraza in adaos pentru o rezistenta sporita: aluminiu, folie PE, folie HDPE, folie PP, etc.

Utilizata frecvent pentru ambalarea de produse variate, cu dimensiuni si greutati specifice de la cele mai mici pana la cele mai mari. Bulele umplute cu aer distribuite regulat ofera protectie articolelor delicate si fragile.

Bulele care ajuta la protejarea obiectelor fragile se pot gasi in diferite dimensiuni depinzand de marimea obiectului care va fi ambalat precum si de nivelul de protectie de care are nevoie produsul; pot fi foarte mici, de 2 mm in diametru, sau mai mari de 30 mm in diametru, oferind nivele suplimentare de absortie a socurilor din timpul transportului, prin numarul de straturi ce il au in compozitie, prin materialele ce le are in compozitie (intaritor, ignifug, UV, antistatic, etc.); prin materialele ce I se caseraza in adaos pentru o rezistenta sporita: aluminiu, folie PE, folie HDPE, folie PP, etc.

Astfel, de-a lungul timpului si studiilor de natura tehnice facute pe vaste domenii de aplicare a acestei folie cu bule, ea s-a demonstrat a fi unul din cei mai succes izolatori termici si fornici, in compozitie cu aluminiul pe principiul ca aerul este cel mai bun izolator termic si ca aluminiu reflecta 97 % din energia captata.

De altfel, ea a fost folosita cu succes si ca modalitate de eliminare a stresului datorita zgomotului hilar pe care il face si senzatia de pufos ce o creeaza la momentul cand este sparta. Numeroase site-uri de amusement ofera programe virtuale de care afiseaza o foaie de folie cu bule care utilizatorii o pot sparge , facand clic pe bule.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist