HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ADECRIS


Homepage adecrisDespre adecrisServicii ale adecris Anunturi ale adecris Poze ale adecris Video ale adecris Harta adecrisDescrierea ADECRIS


Societatea Comerciala ADECRIS CONSTRUCT S.R.L si-a inceput activitatea in luna iulie a anului 2001 si s-a dezvoltat constant, devenind treptat un nume de sine statator pe piata producatorilor de tamplarie PVC, AL si produse inrudite cu acestea.

Calitatea acestor realizari este asigurata de catre implementarea Standardului de Calitate ISO 9001/2001 si Standardului de Mediu ISO 14001/2005,respectiv prin existenta agrementelor tehnice pentru usi si ferestre din PVC oscilo-batante.
Firma noastra va asigura executia ireprosabila de la faza de proiectare pana la montajul final.

Societatea noastra se bazeaza pe experienta bogata a angajatilor in acest domeniu, pe utilajele de ultima generatie utilizate in productie, precum si pe calitatea superioara a materialelor cu care lucram, atestata de renumele furnizorilor nostri.

Iti oferim cea mai buna recomandare pentru tamplarie AL si PVC si cele mai variate modele pentru cele mai exigente gusturi.

Adecris Construct comercializeaza si monteaza: Tigle Metalice Wetterbest, Ferestre de mansarda, Tabla Cutata, Sisteme Drenaj, Suruburi, Izolatii

CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist